Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 149.24 лв.

12 x 149.24 лв.

Котел BOSCH SOLID 2000 B

Bosch Sоlid 2000 B са стоманени котли и предлагат ефективно отопление на твърдо гориво - дървесина или въглища. Подходящи са за отопление на едно или двуетажни къщи. Отличават се с компактни размери, модерен външен вид и дълъг експлоатационен период.

Повече детайли

Техническо описание

ГоривоКафяви въглища (20-40 mm) , дърва , пелети
Гаранция2 Години
Продуктова маркаBOSCH
Работно налягане (bar)2,5
Тип отоплениеВодна риза
Комин (mm)145 - 180
Държава на производствоГермания
Вход за студена водаG 1 1/2"
Изход за гореща водаG 1 1/2"
ПомпаНЕ
Разширителен съдНЕ

Повече информация

Буквите от типовото обозначение на котлите Bosch Solid 2000 B оказват вида на препоръчваното гориво:
– Отоплителните котли от тип “SFU” са предназначени за гориво тип кафяви въглища с размери 20 до 40 mm с отоплителна стойност 16 MJ/kg и водно съдържание до 28%. Като заместително гориво могат да бъдат използвани дърва, брикети, каменни въглища, пресовани горива, кокс.
– Отоплителните котли от тип “SFB” са предназначени за дърва, с отоплителна стойност 13 MJ/kg и водно съдържание до 20 %, максимална дължина 330 mm респ. 500 mm и максимален диаметър 100 mm. Възможно е приложението на други видове горива като кокс, каменни въглища или брикети, като при това трябва да се синхронизират работните условия и параметрите на отоплителния котел със съответния вид гориво.
Улеснен монтаж и обслужване
Монтажът на котела е изключително лесен, а свързването към инсталацията се извършва чрез стандартни фитинги.
Зареждането на гориво става безпроблемно през разлоположения в горната част на котела капак. За улесняване на почистването спомагат особено големите размери на вратата и камерата за пепел, както и системата за раздвижване на скарата за раздробяване на шлаката, с която пепелта се отстранява напълно.
С Вашия котел получавате също книжка с подробна информация по всички въпроси, касаещи неговата поддръжка и експлоатация, оптималния избор на режим, гориво и т.н.

В следната категория има още 6 продукта:

Copyright © 2017-2019 „ЕМ - СИСТЕМ” ЕООД
Всички права запазени!