КОТЛИ НА ТВЪРДО ГОРИВО

Конструирани за изгаряне на твърдо гориво – дърва, дървесни брикети клас B и въглища.

КОТЛИ НА ТВЪРДО ГОРИВО Съдържа 7 продукта.

Показване на 1 - 7 от 7 артикула
 • Чугунен котел SFL с висока ефективност. Лесно и удобно преминаване от режим на работа с дърва или въглища в режим на работа с пелети, посредством затваряне на горивната камера със съответстваща на използваното гориво вратичка. 

  1 842,00 лв
 • Котел на твърдо гориво BURNiT WBS Active – стоманен котел с интелигентно електронно управление и вентилатор за принудителна въздушна циркулация Предназначен е за твърдо гориво – дърва, дървесни брикети клас В и въглища, и е с възможност за монтиране на пелетна, газова или нафтова горелка. Тестван и одобрен съгласно EN 303-5.

  2 035,00 лв
 • Котел на твърдо гориво BURNIT WBS – стоманен котел за отопление на средни и големи помещения. Предназначен е за твърдо гориво – дърва, дървесни брикети клас В и въглища, и е с възможност за монтиране на пелетна, газова или нафтова горелка. Тестван и одобрен съгласно EN 303-5.

  1 595,00 лв
 • Котел VIADRUS U22 е чугунен, секционен водогреен котел, разработен за изгаряне на твърдо гориво (въглища, битов кокс, дърва) както и монтиране на пелетна горелка за работа на пелети. Предназначен е за работа в отоплителни системи на малки и средни обекти. VIADRUS е един от най-популярните и най-продаваните котли в България.

  1 665,78 лв
 • Котел VIADRUS U 26 е чугунен, секционен водогреен котел, разработен за изгаряне на твърдо гориво (въглища, битов кокс, дърва). Предназначен е за работа в отоплителни системи на малки и средни обекти.Котелът е предназначен за нагряване както на затворени, така и на отворени отоплителни системи. 

  1 809,00 лв
 • Котел CALTHERM S са стоманени котли на твърдо гориво. Топлообменника на котела Caltherm е с модерен 3-лентов дизайн, което го прави подходящ за изгаряне на дърва, въглища и пелети 

  1 198,80 лв
 • Bosch Sоlid 2000 B са стоманени котли и предлагат ефективно отопление на твърдо гориво - дървесина или въглища. Подходящи са за отопление на едно или двуетажни къщи. Отличават се с компактни размери, модерен външен вид и дълъг експлоатационен период.

Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Copyright © 2017-2019 „ЕМ - СИСТЕМ” ЕООД
Всички права запазени!